de KennisMakerij - verbindt mensen !
Over ons
 
De KennisMakerij was ruim 12,5 jaar een plek in Delft waar mensen kennis konden maken met elkaar en met elkaars verhalen, idealen en ideeën. Oriëntatie en zingeving stonden in de avonden van de KennisMakerij centraal. De KennisMakerij bood een blik in andere leef-, denk- en werkwerelden.
 
De KennisMakerij organiseerde daartoe lezingen en soms filmvertoningen. Het was een particulier initiatief. De avonden van de KennisMakerij werden georganiseerd door Gré en Kees Kruijff. De ambiance beoogde kleinschalig te zijn. De sfeer ongedwongen en vrij-latend.

De bijeenkomsten van de KennisMakerij vonden plaats in het woonhuis van Gré en Kees Kruijff. Ze zijn inmiddels verhuisd naar een appartement in de buurt. Wellicht organiseren ze in hun nieuwe huis weer andere gelegenheden tot ontmoeting.

Wil je op de hoogte blijven van eventuele activiteiten van de KennisMakerij ? Meld je dan aan via een mailtje (kruijffc@ziggo.nl) of een telefoontje (015-2140818) en je krijgt een mail met informatie over de activiteit. 
 
Wil je de mails van de KennisMakerij niet meer ontvangen, laat het weten !
 
Wil je een vriend of kennis op de hoogte (laten) houden ? Meld het  ! .